• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Startpagina Activiteiten Vijfde leerjaar
Activiteiten vijfde leerjaar
Gelukspopjes Afdrukken E-mail
Geschreven door juf Els   

De leerlingen van het vijfde gingen in de academie ijverig aan de slag om prachtige gelukspopjes te maken!

Bekijk hier het resultaat van al die creativiteit.

 

 
Kunstbeurs Afdrukken E-mail
Geschreven door juf Els   

Foto's van de kunstbeurs vind je hier!

 
Zeeklassen dag 2 Afdrukken E-mail
Geschreven door de zeeklassers   

Vandaag opgestaan en ochtendgymnastiek in pyjama! Van een vakantiegevoel gesproken! Dan genieten van een lekker ontbijt om met een goed gevulde maag de duinenwandeling te beginnen. Daar leerden we alles over het ontstaan van de duinen, hoe zand ontstaan is en alles over de begroeiing in de duinen!Van al dat wandelen hadden we alweer honger gekregen.Na de middag gingen we richting de watersporten. De komende 3 namiddagen kunnen we kennismaken met rafting, kayakken en vlotten bouwen. Pret verzekerd!'s Avonds nog een avondwandeling met de zaklampen richting 'pier', waar we de vissers nog aan het werk zagen.Moe maar voldaan kropen we weer onze bedjes in.


 
Zeeklassen dag 3 Afdrukken E-mail
Geschreven door de zeeklassers   
Om 7u30 weerklonk de ochtendmuziek ons in de oren. Met toch nog kleine oogjes kwamen sommigen uit hun huisje 'gekropen'. In de voormiddag stond een bezoekje aan het visserijmuseum op de planning.  Ook daar leerden we weer heel veel bij. Na de middag was het weer tijd voor de watersporten. Nog steeds konden we van het goede weer genieten. Ook meer kinderen kozen ervoor om eens het water van dichterbij te bekijken en waagden zich aan een klein zwempartijtje.Vanavond stond er dan nog de minigolf op het programma.  Hier zagen we al echte experts verschijnen!  Nu lekker in ons bedje zodat we morgen fris zijn voor weer een nieuwe dag! Tot morgen!

 


 
Zeeklassen dag 1 Afdrukken E-mail
Geschreven door Leerkrachten van 't vijfde   

Hier zit de eerste dag er alweer op. Het zonnetje was alvast van de partij. Na een vlotte heenrit stond er al een tafel vol lekkers gereed. We aten onze buikjes lekker vol! (gebakken patatjes met worteltjes en vegetarische worstjes of gebraad). Na het eten was het tijd om richting strand te trekken, we bouwden zandkastelen, plonsden met onze voeten in het water, zochten schelpen... Daarna richting 'huis' waar weer een heerlijke maaltijd klaar stond (macaroni). We sloten de dag af met een spannend duinenspel. En dan...moe maar voldaan in bed. Tot morgen!!!

 
5sprong01 Afdrukken E-mail
Geschreven door Marc van Boven   
Les 1: Op stap met Wibbel…
uitleg De beertjes
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2