• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Nieuwsflash

Fotogalerij

IMG_0067.jpg
IMG_0067.jpg
DSC_8044.JPG
DSC_8044.JPG
DSC_8124.JPG
DSC_8124.JPG
DSC00908.JPG
DSC00908.JPG
DSC06959.JPG
DSC06959.JPG
Startpagina Startpagina

altTijdens de boekenweek gingen de kinderen van de eerste graad van de Vlinder op bezoek bij Gerda Dendooven in de bib van Hoboken. Dit waren hun bevindingen:

Wij zijn naar Gerda Dendooven geweest. Zij heeft ons verteld hoe we boeken maken. Zij heeft ons verteld over haar dochter en de twee frietjes en over toen zij klein was. Op het laatst heeft zij een verhaal verteld.
Omaima

altWij zijn naar de bib geweest. Gerda Dendooven had ons verteld van de twee frietjes toen haar dochter nog klein was. Zij maakte er een boek mee. Ze kan ook goed gezichten knippen.
Muhammed

Wij zijn naar Gerda Dendooven geweest. Zij heeft verteld en wij hebben geluisterd. Zij was heel leuk en vertelde leuke verhalen.
Ikram

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

alt alt

 

Dankzij verschillende mensen die elke week trouw onze school opzoeken, kunnen onze kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar regelmatig extra oefenen voor lezen.

In het eerste leerjaar worden de juffen tijdens de leestraining op maandagvoormiddag  geholpen door de mama van juf Sandra, Marina, Ronny en Marie-Thérèse(alias moeke Jill en Robbe). Zo kunnen ook onze beginnende lezertjes voldoende leeservaring opdoen en heel veel oefenen.

Het tweede leerjaar kan rekenen op  Marie-Thérèse, Marina, Karima en oma Heremia. Deze mensen helpen op donderdag onze leesklas draaiende te houden zodat ook de kinderen van het tweede leerjaar genoeg leesgelegenheid krijgen. Elk kind krijgt zo de kans om op eigen tempo en kunnen, plezier te beleven aan het lezen.
En als dat nog niet genoeg is, komt oma Heremia nog op bezoek op maandagnamiddag om met enkele kinderen uit het tweede wat te lezen.

De kinderen van het derde leerjaar krijgen op woensdag papa Ronny op bezoek die vlijtig oefent met hen. Papa Ronny is voor ons al lang geen onbekende meer vermits hij ook al onze vaste gemachtigde toezichter van de school is.

Langs deze weg wil ik al onze helpende mensen nog eens van harte bedanken voor hun inzet en hulp!!

Klik hier om enkele foto's te bekijken

Juf Gerd

 
 

De leerlingen van 't zesde hielden een geslaagde rommelmarkt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb genoten van m'n bezoek aan Sint-Agnes.

Bekijk hier de foto's van het prachtige feest!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 12