• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Nieuwsflash

Fotogalerij

Musical 7-02-2015 15-32-31.JPG
Musical 7-02-2015 15-32-31.JPG
DSC_8135.JPG
DSC_8135.JPG
DSC_7647.JPG
DSC_7647.JPG
DSC_8048.JPG
DSC_8048.JPG
DSC_8028.JPG
DSC_8028.JPG
Startpagina Startpagina

Wij nemen afscheid van juf Wencke van het 5de leerjaar A. Wencke wordt de nieuwe directrice van een lagere school in Hove. Langs deze weg willen wij haar nogmaals danken voor haar jarenlange inzet, en wensen we haar alle succes toe.

Ook voor onze school komt haar vertrek onverwacht. De voorbije dagen hebben we dan ook gezocht naar de best mogelijke oplossing op korte en lange termijn. Juf Wencke vervangen door een andere leerkracht binnen ons schoolteam is niet de meest vanzelfsprekende maatregel, dat beseffen we. Toch zijn wij van mening dat het 5de leerjaar A beter geleid kan worden door iemand die tot eind juni 2014 in onze school aan de slag kan blijven. Daarom kozen we voor juf Tine, die nu - voor een korte tijd - juf Veerle van het 6de leerjaar B vervangt. Op die manier starten de kinderen van het 5de leerjaar met een leerkracht die ze al kennen, en kunnen ze tijdens de zeeklassen van volgende week op een aangename manier verder kennismaken met juf Tine.

Ook voor het 6de leerjaar B hebben we een geschikte oplossing gevonden. Juf Marilyn, die vorig jaar al actief was in onze school, zal tot 8 november de klas verder leiden. Vanaf 12 november neemt juf Veerle het weer van haar over. Vanaf dan zijn alle vertrouwde gezichten in het 6de leerjaar weer helemaal van de partij.

Onvoorziene omstandigheden zijn onvermijdelijk. Het is een uitdaging om er als school doordacht en dynamisch mee om te gaan. Door juf Tine nu een andere klas toe te kennen, kunnen we de continuïteit binnen onze school verder garanderen. Voor de kinderen van het 5de leerjaar A en het 6de leerjaar B wordt het wellicht even wennen, maar hun nieuwe juffen zullen ervoor zorgen dat iedereen zich snel thuis zal voelen in de veranderde situatie.

Wij willen u uitdrukkelijk danken voor uw begrip en medewerking. Heeft u toch nog vragen, dan kan u altijd terecht op het nummer 03/827.78.78.

 
 


Sint-Agnes stapt mee in het project 'school in zicht'.
Klik hier of op de logo's voor meer info...

 

altOp maandag 2 oktober hadden onze derdeklasssers een oriëntatieloop in het park. Gewapend met een kaart van het park en een controlekaart gingen de leerlingen op zoek naar verschillende plaatsen in het park. Een maal die gevonden, konden ze hun controlekaart knippen met speciale scharen. Natuurlijk hebbenw e eerst kunnen oefenen in het kaartlezen. Dit deden we aan de Orangerie en met de hulp van de Smurfen. Het was een geweldig leuke én leerrijke ervaring!

 

Hier kan je meer foto's bekijken! 

 

De Vlinder zoekt verfrissing bij dit warm weer.

Water, waterballonnen, waterpistool, zwembadje....... oplossing gevonden!
Het was heerlijk om ons even te kunnen verfrissen en om samen plezier te maken!

 Klik hier om de foto's te bekijken.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 12