DAG 4

Vandaag was het weer een goed gevulde dag. De kinderen hebben op het strand, prachtige creaties van zand gemaakt. Kijk zeker eens tussen de foto's!

Na de middag zijn we door weer en wind met de tram vertrokken naar onze tweede sportactiviteit. Ook vandaag konden de leerlingen weer raften, kajakken of vlotten bouwen.

Bij aankomst aan onze hutjes, hebben we eerst lekker gegeten en daarna was het tijd om te douchen en ons klaar te maken voor onze zee-fuif!

Ondertussen liggen de lieve kindertjes flink in hun bed, rustig te slapen en klaar om morgen naar huis toe te keren.

 

DAG 3

Dag drie begon met een wandeling in de duinen. We hebben gewandeld, geproefd en geleerd over de typische planten en vruchten die we hier vinden. Deze tocht werd begeleid door 3 geweldige gidsen, waardoor zowel de kinderen als de juffen en meesters genoten hebben van een zalige wandeling.

Na het middageten trokken we naar het visserijmuseum met het openbaar vervoer. Hier zagen we hoe de visserij 100 jaar geleden werkte. In het visserijmuseum zijn er natuurlijk ook vissen te vinden.... en wauw, wat waren die indrukwekkend! (Kijk maar eens snel naar de foto's).

Na het avondeten zijn we met z'n allen gaan uitwaaien, wat kan zo een avondwandeling toch deugd doen! Vanavond gaan we op tijd slapen om morgen weer goed te sporten.

 

DAG 2

Vandaag moesten de kinderen vroeg uit de veren. Sommigen werden lief ontwaakt door een knuffel en een lach. Anderen mochten kennismaken met de zangtalenten van meester Lawrence.

Met onze wandelschoenen aan, lunchpakket gemaakt en zwemgerief ingepakt, vertrokken we naar onze sportuitstap. Te voet, met de tram en de boot raakten we op onze locatie. We konden raften, kajakken en een vlot bouwen. Jammer genoeg speelde het weer niet in ons voordeel en vertrokken we na het middageten weer naar onze hutjes om een lekker warme douche te nemen en te genieten van spelletjes, dansjes of sport....

Ook juf Ilse en meester Peter waren vandaag van de partij. Jammer genoeg moesten ze na het avondeten weer vertrekken. . Na een hartelijk afscheid vertrokken zij richting Antwerpen en wij richting met mini golf terrein.

Kortom het is hier ZEER plezant!

 

DAG 1

Vandaag was het al een drukke eerste dag met heerlijk eten en hilarische momenten. Maar beste mama's en papa's we zijn er (bijna) zeker van dat alle kinderen vanaf nu thuis hun eigen bedje kunnen opmaken.

Deze namiddag zijn we op ontdekking gegaan op het strand. We hebben kennis gemaakt met krabbetjes zo klein als een erwt en schelpen uit Japan en Amerika. Natte voeten en brede glimlachen waren het bewijs van een geweldige uitstap. 

Ook na het avondeten hebben we niet stilgezeten. Ons Neptunusspel in de duinen was een groot succes. De kinderen liggen nu uitgeteld in hun bed... op te laden voor een nieuwe bruisende dag!

Tot de volgende!

Het vijfde leerjaar

 

PS Bekijk zeker ook de foto's op deze website!