Met het prachtige weer van de afgelopen dagen trokken de 2de en 3de graad erop uit om een mooie herfstwandeling te maken.


Het derde en vierde leerjaar wandelden naar Park Steytelinck te Wilrijk. Via het park van Hoboken gingen ze verder naar begraafplaats Schoonselhof. Dit park liet de herfst in zijn vele kleurrijke facetten zien. Vervolgens werd er in rechte lijn doorgestapt naar de Bist, het historisch centrum van Wilrijk. Daar werd even haltgehouden voor een stukje fruit, een koekje en wat water. Aangekomen in park Steytelinck konden de kinderen naar hartenlust spelen in de grote speeltuin picknicken in het gras. En dat alles onder een stralende zon. Rond half twee werd dan de terugtocht aangevat.

 De 3de graad wandelde richting Hemiksem. Via het park van Hoboken en het Fort 8 gingen we in de richting van de Golfbaan in Hemiksem. De kinderen hebben genoten en stapten goed door. Na een pauze ging de tocht verder naar het Mastenbos. Daar konden de leerlingen eerst picknicken en daarna mochten ze zich uitleven in het bos. Tegen 13.30u was het terugwandelen naar school.

Het was een geslaagde editie van de herfstwandeling!